Son Dakika Deprem Malatya - Son dakika: Van Tuşba'da deprem! 24 Haziran AFAD Kandilli ... / Deprem, civar illerden de hissedildi.

Son Dakika Deprem Malatya - Son dakika: Van Tuşba'da deprem! 24 Haziran AFAD Kandilli ... / Deprem, civar illerden de hissedildi.. Son dakika malatya deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. .türkiye ve yakın çevresindeki son depremler. Malatya'nın pütürge'de gerçekleşen depremin 6.94 kilometre derinlikte meydana geldiği duyuruldu. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Son dakika malatya'dan deprem haberi geldi.

Kandilli rasathanesi ise 3.7 olarak duyurdu. Akşam saatlerinde malatya pütürge'de deprem bilgisi alındı. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre malatya'nın pütürge ilçesinin kavaklıdere mevkisinde deprem oldu. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Yerin 7 kilometre altında saat 20.38'de meydana gelen depremin büyüklüğü 4.0 olarak ölçüldü.

Son Dakika Deprem Malatya - Son Dakika: Malatya'da 4.4 ...
Son Dakika Deprem Malatya - Son Dakika: Malatya'da 4.4 ... from img.piri.net
Malatya'da saat 12:35 civarında pötürge merkezli deprem meydana geldi. İçişleri bakanı süleyman soylu, hasara yönelik bir bilgi gelmediğini açıkladı. 5 ağustos afad kandilli son dakika depremler listesi haberimizde… Malatya deprem ile ilgili tüm haberleri ve son dakika malatya deprem haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Deprem, civar illerden de hissedildi. Malatya'da artçı sarsıntılar devam ediyor. Sivrice depreminin yaralarını yeni yeni sarmaya başlayan ilde malatya'daki deprem sonrası yeniden korku ve panik yaşandı. Afad ve kandilli'nin geçtiği son dakika bilgilerine göre malatya'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem, civar illerden de hissedildi.

Depremin ardından saat 16:10'da yine pütürge'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü. Muş'taki depremden 32 dakika sonra malatya'nın hekimhan ilçesinde de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya üst üste gerçekleşen depremler ile sallanıyor. Malatya 'da korkutan deprem meydana geldi. Malatyadaki son depremler için tıkla! İçişleri bakanı süleyman soylu, hasara yönelik bir bilgi gelmediğini açıkladı. Son dakika malatya deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Malatya valiliği, toplam 20 evde ağır hasar olduğu mahalle muhtarlarından öğrenilmiş olup herhangi bir can kaybı meydana gelmedeiğini açıkladı. Afad depremin şiddetini 4.7 olarak duyurdu. Son dakika deprem haberi malatya ilinden geldi. Malatya'da son dakika korkutan bir deprem meydana geldi. Son dakika haberi malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem oldu!

Malatya pötürge merkezli 5.2 büyüklüğündeki deprem, çevre illerden de hissedildi. Son malatya deprem gelişmeleri ve malatya deprem haberleri burada. Deprem, malatya dışında çevre illerde de hissedildi. Deprem, civar illerden de hissedildi. .türkiye ve yakın çevresindeki son depremler.

Son Dakika | Acıbadem Eskişehir Hastanesi'nde deprem ...
Son Dakika | Acıbadem Eskişehir Hastanesi'nde deprem ... from foto.haberler.com
Son dakika malatya'dan deprem haberi geldi. Afad verilerine göre malatya'da deprem mi oldu? Gündüz gerçekleşen 5.4 büyüklüğündeki deprem vatandaşları korkutmuştu. Afad deprem dairesi başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre malatya arguvan merkezli bir deprem meydana geldi. Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu. Son dakika haberine göre malatya'nın pütürge ilçesinde sabah saat 07.19'da deprem meydana geldi. İşte korkutan deprem hakkındaki son dakika haberleri.

Malatya deprem haberleri sayfasında malatya deprem ile ilgili son dakika güncel malatya deprem haberlerini bulabilirsiniz.

Kandilli son dakika depremleri için tıklayın. En son malatya deprem haberleri anında burada. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akşam saatlerinde malatya pütürge'de deprem bilgisi alındı. Malatya'da son dakika korkutan bir deprem meydana geldi. Büyük elazığ depreminden büyük ölçüde etkilenen malatya, 5 haziran cuma günü saat 21.06'de kandilli rasathanesi verilerine göre 5.3 büyüklüğünde deprem yaşadı. Afad ve kandilli'nin geçtiği son dakika bilgilerine göre malatya'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'da son dakika deprem meydana geldi. Gece saatlerinde malatya'da bir büyük deprem daha yaşandı. .türkiye ve yakın çevresindeki son depremler. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre malatya'nın pütürge ilçesinin kavaklıdere mevkisinde deprem oldu. 5 ağustos afad kandilli son dakika depremler listesi haberimizde… Malatya'da 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İşte kandilli verilerine göre son depremler ve şiddetleri. Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi! Saat 18.30'da meydana gelen deprem yerin 5.0 derinliğinde gerçekleşti. 11:27'de gerçekleşen depremin ilk görüntüleri de geldi. Afad verilerine göre malatya'da deprem mi oldu?

Son dakika... Bingöl'de 5.2 büyüklüğünde deprem
Son dakika... Bingöl'de 5.2 büyüklüğünde deprem from muhalifyazar.com
Depremin merkezi maltaya'nın pütürge olduğu belirlendi. Son malatya deprem gelişmeleri ve malatya deprem haberleri burada. Depremin ardından saat 16:10'da yine pütürge'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Afad deprem dairesi başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre malatya arguvan merkezli bir deprem meydana geldi. Elazığ, kahramanmaraş, diyarbakır, erzincan, adıyaman, sivas, malatya son depremler. Deprem çevre illerden de hissedildi. Gündüz gerçekleşen 5.4 büyüklüğündeki deprem vatandaşları korkutmuştu. Son dakika haberine göre malatya'nın pütürge ilçesinde sabah saat 07.19'da deprem meydana geldi.

Depremin ardından saat 16:10'da yine pütürge'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

İşte korkutan deprem hakkındaki son dakika haberleri. Son dakika depremler, en son deprem nerede oldu gibi sorular da gündemin en çok aranan konuları arasında yer alıyor. Son dakika haberine göre, malatya ve çevresinde saat 11.27'de şiddetli deprem meydana geldi. Malatya 'da korkutan deprem meydana geldi. Elazığ, kahramanmaraş, diyarbakır, erzincan, adıyaman, sivas, malatya son depremler. Son malatya deprem gelişmeleri ve malatya deprem haberleri burada. Malatya'da meydana gelen deprem elazığ'da da hissedildi. Kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü verilerine göre, malatya'nın doğanyol ilçesinde saat 16.25'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkezi maltaya'nın pütürge olduğu belirlendi. Afad deprem dairesi başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre malatya arguvan merkezli bir deprem meydana geldi. Malatya pötürge merkezli 5.2 büyüklüğündeki deprem, çevre illerden de hissedildi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu. Malatya'da son dakika korkutan bir deprem meydana geldi.

Malatya 'da korkutan deprem meydana geldi son dakika deprem. Son dakika haberi malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem oldu!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook